Kvalitet

Članovi

Poštovani posetioci,

U nastavku se nalazi referentni abecedni spisak organizacija koje su članovi Portala Kvalitet.

Baza je trenutno u fazi unapređenja, te svakodnevno očekujte nove unose, odnosno predstavljanje novih organizacija koja teže svom konstantnom unapređenju. Neki od alata koji im u tome pomaže jeste primena struktuiranih menadžment sistema kao što su upravljanje kvalitetom, zaštita životne sredine, bezbednost na radu i drugi.

Objavljeno 15 februar, 2017

Continental Logo Yellow sRGB

O ContiTech Fluid-u:

 

Kompanija Continental je osnovana 1871. u Hanoveru kao akcionarsko društvo pod imenom “Continental Caoutchouc und Gutta-Percha Companie”. Vremenom se kompanija razvijala u pogledu spektra proizvoda, broja zaposlenih, ali i geografske rasprostranjenosti.

Opširnije...

Objavljeno 24 septembar, 2016

delhaize logo clanovi

O Delhaize Serbia:

 

Delhaize Serbia je deo međunarodnog trgovinskog lanca Ahold Delhaize Group od jula 2016. godine. Ahold Delhaize Grupa se bavi prodajom hrane i posluje u 11 zemalja na tri kontinenta.

Opširnije...

Objavljeno 06 decembar, 2016

bambilogo

O Bambi-ju:

 

Poslovne aktivnosti Koncerna BAMBI AD zasnovane su na principima Politike kvaliteta. BAMBI je, 1997. godine, postao prvi dobitnik međunarodnog sertifikata, u konditorskoj industriji tadašnje Jugoslavije, za uspostavljeni sistem upravljanja kvalitetom, prema standardu ISO 9001.

Opširnije...

Objavljeno 08 mart, 2016

O PFI-u:

 

U savremenom industrijskom kompleksu u Zemunu, sa površinom objekata od 10000m2, PFI je postao renomirani proizvodjač najvećih brendova u regionu u kategorijama kečapa, majoneza, senfa, soseva, dresinga, sokova od povrća i voća, margarina, biljnih kremova, napitaka na bazi sojinih proteina i sličnih proizvoda.

Opširnije...

Objavljeno 09 septembar, 2015

Strauss Adriatic-u:

Današnji "Strauss Adriatic" d.o.o. koji je osnovan 1992. godine kao porodično preduzeće, u potpunosti pripada kompaniji "Strauss Coffee", najjačoj u Jugoistočnoj Evropi u proizvodnji tradicionalne kafe i na 6. mestu po prometu kafe u svetu.

Opširnije...

Objavljeno 09 septembar, 2015

Mrkšićevim salašima:

Ratarstvo je osnovna delatnost. Sveukupna proizvodnja obavlja se na površini od približno 7000 ha. Osim toga zadruga poseduje:

Opširnije...

Oni će Vas oceniti

****64. EOQ Kongres*** Svetski kongres kvaliteta *18-19.6.2020, Beograd*

Oni će Vas posavetovati

Prijava na Nedeljni pregled

Facebook Kvalitet