Kvalitet
Objavljeno 22 novembar, 2017

Vodeća svetska organizacija za kontrolisanje, verifikaciju, ispitivanje i sertifikaciju SGS se opredelila za digitalizaciju svojih usluga još početkom 2015. godine. Spektar usluga koje SGS pruža je ogroman i to u svakom mernom procesu gde je potrebno uspostaviti poverenje između pružaoca usluga i korisnika, uključujući i digitalne usluge, kaže za eKapiju Marinko Ukropina, generalni direktor SGS za Srbiju, Hrvatsku, Sloveniju, BiH i Crnu Goru.(intervju preuzet sa ekapija.com)

Opširnije...

Objavljeno 15 novembar, 2017

Tradicija dobre hrane se u Srbiji podrazumeva, ali napraviti kvalitetnu hranu za 21. vek? Razgovarali smo sa Biljanom Marković, Direktorkom razvoja i kvaliteta Industrije mesa Carnex. Biljana, za koju je rad u ovoj kompaniji porodična tradicija, od pozicije tehnologa je napredovala do važne funkcije u jednoj od najuspešnijih domaćih prehrambenih kompanija. (intervju preuzet sa blic.rs)

Opširnije...

Objavljeno 26 mart, 2015

PK: Poštovana Majo, dobrodošli u ovaj intervju. Za početak bi Vas pitali kako ste ušli u svet menadžment sitema?

MP: Rad na menadžment sistemima sam počela u firmi Qualitas Education iz Kragujevca. Prva saradnja sa sertifikacionom kućom Quality Austria (u daljem tekstu: QA), za koju sada radim kao Freelance auditor/ocenjivač, je takođe počela u to vreme.

Opširnije...

Objavljeno 10 decembar, 2013

PK: Vaše ukratko predstavljanje?

IP: Završio sam FON – Fakultet organizacionih nauka, smer Upravljanje kvalitetom. Na istom smeru sam završio i master. Sad sam na doktorskim studijama na FONu, druga godina. U međuvremenu sam zavšio i master na Fakultetu političkih nauka – Međunarodna politika, to je bilo jedno novo iskustvo za mene i drago mi je što sam se odlučio na taj potez.

Opširnije...

Objavljeno 11 septembar, 2013

PK: Za početak, možete li da se predstavite i kažete nešto o Vašem iskustvu sa menadžment sistemima?
VS: Nakon završetka Tehnološkog fakulteta u Beogradu, prvih 20 godnina radnog staža proveo sam u nekoliko Organizacija u osnovi baveći se poslovima unapređenja kvaliteta,upravljanja razvojnim projektima,investicijama i opštim menadžmentom.

Opširnije...

Objavljeno 11 jul, 2013

PK: Za početak, predstavite se nama i čitaocima.
NLJ: Moje ime je Nikola Ljubičić i diplomirani sam inženjer organizacionih nauka - odsek za Upravljanje kvalitetom. Trenutno sam zaposlen u firmi IMS KONSALTING kao konsultant za sisteme menadžmenta. Osim toga, vodeći sam ocenjivač za sistem menadžmenta kvalitetom u sertifikacionom telu Certification International sa sedištem u Velikoj Britaniji i u našem domaćem sertifikacionom telu Global Cert International.

Opširnije...

Objavljeno 19 jun, 2013

PK: Vaše ukratko predstavljanje (obrazovanje, radno iskustvo, iskustvo u oblasti upravljanja kvalitetom)
VT: Zovem se Vesna Teodorović, a rođena sam1983. godine. Završila sam industrijsko inženjerstvo na Fakultetu tehničkih nauka, smer Informaciono komunikacioni sistemi. Nakon fakulteta sam, zbog trudnoće, napravila pauzu od godinu dana. Prvi posao sam dobila u Neoplanti, gde sam kao Koordintor servisa kupaca upoznala kompaniju sa aspekta saradnje sa kupcima, s jedne strane i sa proizvodnjom, sa druge strane.

Opširnije...

Objavljeno 10 jun, 2013

PK: Molim Vas da se za početak predstavite.
BM: Zovem se Branislava Milovanov. Po zanimanju sam diplomirani inženjer tehnologije. Kvalitetom sam počela da se bavim još 1993.godine ,dok sam radila u MSK Kikinda, koji je počeo da uvodi sistem kvaliteta kada je u Srbiji to retko ko radio, tako da smo sa još nekoliko firmi bili među prvima koji su uvodili sistem.

Opširnije...

Oni će Vas oceniti

Oni će Vas posavetovati

Prijava na Nedeljni pregled

Facebook Kvalitet