Kvalitet

Javna rasprava - Prezentacija novog standarda ISO 37001

Резултат слика за iso 37001Privredna komora Srbije, u saradnji sa Institutom za standardizaciju Srbije, poziva Vas da, u okviru Javne rasprave, učestvujete na okruglom stolu: „Predstavljanje novog standarda SRPS ISO 37001:2017 - Sistemi menadžmenta protiv mita - Zahtevi sa uputstvom za korišćenje“.

 

Okrugli sto će se održati u četvrtak, 28. septembra 2017. godine u Privrednoj komori Srbije, Resavska 15, sala 2, sa početkom u 12.00 časova.

Ovde možete pogledati agendu.

ISO 37001 je prvi međunarodni standard iz oblasti sistema menadžmenta koji se bavi problemom mita, koncipiran tako da pomogne organizacijama da izbegnu ili ublaže troškove, rizike i štetu od uključivanja u aktivnosti u vezi sa mitom, da promovišu poverenje i uverenost u poslovne dogovore i da poboljšaju svoju reputaciju.

Na okruglom stolu će biti predstavljen sadržaj i područje primene ovog standarda i ukazaće se na njegov značaj kako sa aspekata menadžmenta i konkurentnosti, tako i povezanosti sa borbom protiv korupcije.

Ovo će ujedno biti prilika za sve učesnike događaja da daju komentare i sugestije u vezi sa prevodom ISO 37001 na srpski jezik i da učestvuju u diskusiji.

U cilju adekvatne pripreme za ovaj okrugli sto, omogućen je besplatan uvid u tekst nacrta standarda na sledeći način:

Ulogovati se na linku.

Korisničko ime: InstitutSrbija

Šifra: Institut123

Potom ići na "Moje narudžbine" - pa na dugme "datum narudžbine" - i na "readonline".

 

Molimo vas da svoje prisustvo potvrdite do 25.09.2017. na adresu: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.

Za sve dodatne informacije, u ime Privredne komore Srbije, kontakt osoba je Danijela Sofronijević, tel. 011/4149-631.

 

Oni će Vas oceniti

Konkurs za saradnike

Oni će Vas posavetovati

Prijava na Nedeljni pregled

Facebook Kvalitet