Kvalitet

Follow us on Twitter

Prijava na Nedeljni pregled

Pregled članaka objavljenih prethodne nedelje, svakog četvrtka u Vašem Inbox-u.

Prijava

Registrovani online korisnici

Nijedan
Nova Ortopedija d.o.o. Niš dobila sertifikat ISO 9001:2008 od češke sertifikacione kuće "LL-C (Certification)" iz Praga
utorak, 10 april 2012 11:31

Nova_ortopedija

Preduzeće "Nova Ortopedija" d.o.o. Niš dobila je sertifikat ISO 9001:2008 od češke sertifikacione kuće "LL-C (Certification)" iz Praga.

"Nova Ortopedija" d.o.o. Niš  osnovana je 12.11.1991. godine u Nišu.

Osnovna delatnost preduzeća je proizvodnja i servisiranje ortopedskih pomagala, dok je dopunska delatnost  prodaja (veleprodaja i maloprodaja) suplemenata u ishrani ruskog porekla.

Veleprodaja u zemlji se obavlja preko sopstvene radne jedinice za komercijalno-finansijske poslove, a maloprodaja se obavlja preko jednog maloprodajna objekta – prodavnice u Nišu.

Danas je to uspešno porodično "malo preduzeće" u usponu sa zavidnom infrastrukturom, kvalitetnom opremom i solidnim kapitalom. Preduzećem rukovodi Vedran Sekulić, diplomirani ekonomista sa pozicije Direktora preduzeća, a Zamenik direktora je Nikola Sekulić, ekonomista sa značajnim iskustvom u "Rudo" Niš.

Predmeti nabavke su srednje i visoke klase kvaliteta, od renomiranih proizvođača i dobavljača od kojih se zahtevaju sertifikati i atesti kvaliteta, izdržljivosti, bezbednosti i zaštite životne sredine. Proizvodi su srednje i visoke klase kvaliteta sa jasno definisanim zahtevima kvaliteta, bezbednosti i zaštite životne sredine i pristupačnih cena.

Nova_ortopedija2

Usluge servisiranja ortopedskih pomagala (sopstvenih i od drugih proizvođača) su pravovremene, potpune i kvalitetne, po čemu je Nova Ortopedija d.o.o. postala prepoznatljiva.

Kvalitet proizvoda i usluga potvrđuje dugačka referenc lista na čijem čelu su: Republički zavod za zdravstveno osiguranje, Beograd; Ministarstvo odbrane Vlade  Republike Srbije, Beograd; Vojska Srbije...

"Nova Ortopedija" d.o.o. u Nišu  za Direkciju preduzeća i maloprodajni objekat – prodavnicu koristi sopstveni poslovni prostor u prizemlju, podrumu i na međuspratu stambene zgrade u ulici Rajićeva broj 30/A, a za proizvodnju i servisiranje ortopedskih pomagala, magacin sirovina, repormaterijala i potrošnog materijala i magacin gotovih proizvoda koristi sopstveni proizvodno-skladišni objekat (P+1) na Bulevaru Cara Konstantina bb – put za Nišku Banju. Ovaj objekat je izgrađen po strogim zahtevima ortopedske i građevinske struke.

Poslovni prostor u kome su smešteni Direkcija preduzeća i maloprodajni objekat je uslovan i zadovoljava potrebe preduzeća.

Skladišni kapaciteti zadovoljavaju sadašnje potrebe preduzeća, a u planu je proširenje istih.

Oprema, uređaji, mašine i alati za proizvodnju i servisiranje ortopedskih pomagala su savremeni, ispravni i u potpunosti odgovaraju nameni i za sada zadovoljavaju potrebe preduzeća, a u planu je i osavremenjivanje i nabavka nove proizvodno-servisne opreme.

 

Osnovna zamisao za naredno srednjoročje je očuvati postojanje i pozitivno poslovanje uz sledeća kvalitativna i kvantitativna poboljšanja:

  • Otvaranje predstavništva u Beogradu ili Novom Sadu radi nastupa na novim tržištima u zemlji,
  • Povećanje skladišnih kapaciteta prvenstveno uzimanjem u zakup,
  • Uvođenje nove opreme i tehnologije,
  • Usvajanje novih proizvoda,
  • Osposobljavanje postojećeg kadra i prijem u radni odnos novog visokoobrazovnog kadra,
  • Uspostavljanje integrisane tehničke podrške osiguranika – kupaca – korisnika nakon prodaje ortopedskih pomagala.

 

Nova_ortopedija1

 

Direktor preduzeća, gospodin Vedran Sekulić diplomirani ekonomista, mlad i ambiciozan menadžer izjavio je: "Kvalitetom i asortimanom svojih proizvoda, roba i usluga "Nova Ortopedija" d.o.o. Niš je stekla značajne kupce i korisnike u zemlji, a sa implementacijom Sistema menadžmenta kvalitetom (SMK) poboljšaće se unutrašnja organizacija, proširivaće se tržište, asortiman i količina predmeta proizvodnje i prodaje, a i preduzeće kao celina."

 

 

Komentari   

 
0 #1 Aleksandar Smiljkovi 27-11-2012 16:19
Dali postoji pomagalo za zarastanje dekubita na stopalu (dijebetsko stopalo)
 

Uz podršku

Predstojeći seminari i događaji

02.09.14. - 02.09.14.
Proces Designer - TMS
03.09.14. - 03.09.14.
FMEA - TMS
05.09.14. - 05.09.14.
ISO 20000 – OSNOVNE KARAKTERISTIKE I POSLOVNE PREDNOSTI - SGS
08.09.14. - 08.09.14.
Upravljanje projektima za mala i srednja preduzeća - TMS
09.09.14. - 09.09.14.
ISO/DIS 9001- RISK BASED THINKING – AWARENESS COURSE - SGS