logoPK

Planirajte, radite, proveravajte i delujte kvalitetno

Obilježena šesta godišnjica BH. Korpe

Na stotine domaćih proizvoda podijeljeno je nedavno ispred Hoše marketa na Socijalnom u Sarajevu, čime je još jednom nagrađeno njihovo povjerenje koje pružaju domaćim kvalitetnim brendovima.

 

"BH. korpa Hoše marketa i domaći proizvođači danas su se prvog dana ljeta simboličnom podjelom svojih proizvoda zahvalili za povjerenje i podršku koju građani daju kampanji proizvodimo i kupujmo domaće. U šest godina postojanja BH. Korpe ovo je do sada bila najmasovnija podrška domaćih proizvođača. Često se može čuti kako kupujmo domaće nema budućnost. Naša BH. Korpa i naše opredjeljenje da dajemo podršku i prednost domaćim kvalitetnim brendovima najbolji su demant takvim stavovima. Potrošači daju sve više prednost domaćim proizvodoma, i to je trend koji je u posljednje vrijeme sve više primjetan", navode iz komapnije Hoše komerc.

Projekat BH. korpa jedinstven je po tome što već šestu godinu bez prestanka, 365 dana u godini pruža podršku domaćim proizvođačima.

Projekat BH. korpa Hoše komerc marketa pokrenut je 2017. godine u cilju dodatnog promoviranja domaćih kvalitetnih brendova.

"BH. Korpa Hoše marketa svakih 15 dana na akciji nudi 5 domaćih proizvoda. Osim što nudi domaće, BH. korpa i svojim izgledom, tj. šarama bosanskog ćilima, podsjeća na bogato kulturno nasljeđe Bosne i Hercegovine", navodi se u saopćenju kompanije Hoše komerc.

 

 

Izvor: ekapija.com