logoPK

Planirajte, radite, proveravajte i delujte kvalitetno

HG Budvanska rivijera dobitnik sertifikata bonitetne izvrsnosti

Hotelska grupa Budvanska rivijera dobitnik je sertifikata bonitetne izvrsnosti bonitetne kuće Company Wall d.o.o.

 

CompanyWall d.o.o, bonitetna kuća koja posluje u svim zemljama Balkana sa tendencijom da se proširi i na ostale evropske zemlje, bavi se prikupljanjem i razvrstavanjem poslovnih podataka, finansijskom analizom za desetine hiljada firmi kao i sertifikacijom firmi koje su ostvarile najbolje poslovne rezultate u prethodnoj godini.

Sertifikat bonitetne izvrsnosti predstavlja garanciju pouzdanosti da poslovni subjekti sa bonitetnom ocjenom izvrsnosti posluju uspješno i uživaju povjerenje poslovnog svijeta, a dodjeljuje se samo poslovnim subjektima koji su ocijenjeni najvišim bonitetnim ocjenama AAA, AA+ i A+.

Bonitetna ocjena se utvrđuje na osnovu posebne metodologije koja obuhvata finansijsku i ekonomsku analizu poslovanja u prethodnoj godini. Metodoligija je ustanovljena po ugledu na najveće svjetske bonitetne kuće i redovno se modifikuje u skladu sa potrebama i promjenama na crnogorskom i svjetskom tržištu.

Hotelska grupa Budvanska rivijera kao nosilac sertifkata bonitetne izvrsnosti nalazi se među najkonkuretnijim crnogorskim fimama, a rezultati njenog rada u prethodnih godinu dana određuju kriterijume i standarde poslovanja ostalim firmama u Crnoj Gori. Kao nosilac ovog sertifikata, najveća crnogorska hotelska grupacija se odlično pozicionira na tržištu jer je sertifikat bonitetne izvrsnosti realan odraz i pisana potvrda uspješnog poslovanja kompanije.

 

 

Izvor: ekapija.com