logoPK

Planirajte, radite, proveravajte i delujte kvalitetno

Svjetski dan norma - 14. listopada 2020.

Svake godine 14. listopada, članovi IEC-a, ISO-a i ITU-a obilježavaju Svjetski dan norma, kojim se odaje priznanje zajedničkim naporima tisuća stručnjaka iz cijelog svijeta u izradi dobrovoljnih tehničkih sporazuma koji se objavljuju kao međunarodne norme.

Opširnije...

Obavijest o odgodi reakreditacija

U skladu s okolnostima te preporukama za suzbijanje i prevenciju širenja koronavirusa (COVID-19), Agencija za znanost i visoko obrazovanje odgađa određene posjete stručnih povjerenstava u sklopu reakreditacije visokih učilišta.

Opširnije...

HZN: Važna obavijest korisnicima vezano uz COVID-19

S obzirom na novonastalu okolnost epidemijskog i pandemijskog širenja bolesti COVID - 19 sukladno uputama Vlade RH i Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo, Hrvatski zavod za norme - HZN (u daljnjem tekstu: Zavod) poduzima potrebne mjere u praćenju razvoja situacije i sprečavanju širenja zaraze.

Opširnije...

Imenovanje vršiteljice dužnosti ravnatelja HAA

Vlada Republike Hrvatske je na zatvorenome dijelu 211. sjednice, održane 12. ožujka 2020. godine, razriješila dosadašnjeg vršitelja dužnosti ravnatelja Hrvatske akreditacijske agencije Tihomira Babića, s danom 5. ožujka 2020., radi isteka razdoblja na koje je imenovan.

Opširnije...