logoPK

Planirajte, radite, proveravajte i delujte kvalitetno

Glasilo HDK br. 2-2022

Hrvatsko društvo za kvalitetu (HDK) izdalo je novi broj e-glasila, Glasilo HDK-2022-02 u kojem možete pronaći informacije o aktivnostima Društva, najave raznih skupova i događanja, vijesti iz normizacije, akreditacije, mjeriteljstva i izdavaštva.

Opširnije...

Radni posjet RvA - jan 2023

U radnoj posjeti Hrvatskoj akreditacijskoj agenciji (HAA) 18. siječnja 2023. godine bio je direktor nizozemskog akreditacijskog tijela Raad voor Accreditatie (RvA), gosp. Roeland Nieuweboer.

Opširnije...

Dan otvorenih vrata HZN-a - 1. prosinca 2022.

Hrvatski zavod za norme (HZN) poziva vas na Dan otvorenih vrata u četvrtak, 1. prosinca od 10:00 do 14:00 u normoteci Hrvatskoga zavoda za norme, u Ulici grada Vukovara 78, u Zagrebu. Obilježit ćemo Europski tjedan malog i srednjeg poduzetništva 2022.

Opširnije...

2. Food Safety Event - 16/12/2022

Nakon uspješnog prošlogodišnjeg prvijenca, i ove godine nam je zadovoljstvo najaviti i pozvati kompanije iz prehrambenog, hotelijerskog i ugostiteljskog sektora da nam se pridruže na 2. Food Safety Eventu gdje će imati prilike čuti predavanja o najnovijim trendovima, izazovima i prilikama u food industriji.

Opširnije...

Svjetski dan norma - 14. listopada 2022.

Svake godine 14. listopada članovi IEC-a, ISO-a i ITU-a slave Svjetski dan norma kojim se odaje priznanje zajedničkim naporima tisuća stručnjaka iz cijelog svijeta u izradi dobrovoljnih tehničkih sporazuma koji se objavljuju kao međunarodne norme.

Opširnije...

2. Halal Business Forum 2022, Zagreb

Nakon prošlogodišnjeg, vrlo uspješnog premijernog Halal Business Foruma (HBF), drugo izdanje HBF-a u organizaciji Centra za certificiranje halal kvalitete pod vodstvom doc. dr. Aldin Dugonjić i Edina Mesic održati će se 04.-05.10.2022. u hotelu Westin Zagreb.

Opširnije...

8. Konferencija URS Adriatica

URS Adriatica 30.09.2022. održava osmu konferenciju, ponovo u ugodnom ambijentu Vinarije Coner. Ove godine URS Adriatica slavi i 10 godina rada, pa su za Vas pripremili zanimljiv program konferencije.

Opširnije...

Dan mikro, malih i srednjih poduzetnika - HZN

Hrvatski zavod za norme 27. lipnja 2022. godine organizira Dan otvorenih vrata za mikro, male i srednje poduzetnike. Cilj je ovog događanja informiranje poduzetnika o radu HZN-a i Kontaktne točke za mala i srednja poduzeća, koja je uspostavljena u normoteci HZN-a.

Opširnije...