logoPK

Planirajte, radite, proveravajte i delujte kvalitetno

URS Adriatica newsletter 01/2022

URS Adriatica je objavila novi newsletter. U njemu potražite najnovije informacije vezane uz njihov rad, plan edukacija za prvu polovicu 2022. godine, ali pročitajte i o novoj bazi akreditiranih certifikata od strane IAF-a.

Opširnije...

Nove hrvatske norme - niz HRN ISO/IEC 20000

Hrvatski normativni dokumenti niza HRN ISO/IEC 20000 nastali su prihvaćanjem međunarodnog niza norma ISO/IEC 20000 koji je izradio međunarodni tehnički pododbor ISO/IEC JTC 1/SC 40, IT service management and IT governance.

Opširnije...

Glasilo HDK br. 1-2022

Hrvatsko društvo za kvalitetu (HDK) izdalo je novi broj e-glasila, Glasilo HDK br. 1-2022 u kojem možete pronaći informacije o aktivnostima Društva, najave raznih skupova i događanja, vijesti iz normizacije, akreditacije, mjeriteljstva i izdavaštva.

Opširnije...

Saponia certificirana prema normi ISO 50001:2018

Uspješnim certificiranjem prema norma ISO 50001:2018 Saponia je preuzela obavezu i odgovornost da će kontinuirano poboljšavati svoje energetske performanse, odnosno poduzimati mjere za smanjenje potrošnje energenata što je, u osnovi, ugrađeno i u misiju kompanije.

Opširnije...

Poziv gospodarskim subjektima i partnerskim institucijama

Ministarstvo regionalnoga razvoja i fondova EU-a (MRRFEU) raspisalo je Poziv gospodarskim subjektima i partnerskim institucijama za sudjelovanje pri utvrđivanju troškova poslovanja koji su nastali kao rezultat prestanka punopravnog članstva Ujedinjenog Kraljevstva Velike Britanije i Sjeverne Irske u Europskoj uniji,

Opširnije...

ISO 22301 APIS IT

Certifikatom ISO 22301 APIS IT je potvrdio usklađenost s najboljim standardima i praksama upravljanja kontinuitetom poslovanja koji omogućuju učinkovit oporavak u slučaju bilo kakvog poremećaja ili prekida poslovanja.

Opširnije...

Glasilo HDK br. 3-2021

Hrvatsko društvo za kvalitetu (HDK) izdalo je novi broj e-glasila, Glasilo HDK br. -2021 u kojem možete pronaći informacije o aktivnostima Društva, najave raznih skupova i događanja, vijesti iz normizacije, akreditacije, mjeriteljstva i izdavaštva.

Opširnije...

Glasilo HDK br. 2-2021

Hrvatsko društvo za kvalitetu (HDK) izdalo je novi broj e-glasila, Glasilo HDK br. 2-2021 u kojem možete pronaći informacije o aktivnostima Društva, najave raznih skupova i događanja, vijesti iz normizacije, akreditacije, mjeriteljstva i izdavaštva.

Opširnije...