logoPK

Planirajte, radite, proveravajte i delujte kvalitetno

ContiTech Fluid Serbia d.o.o.

O ContiTech Fluid-u:

Kompanija Continental je osnovana 1871. u Hanoveru kao akcionarsko društvo pod imenom “Continental Caoutchouc und Gutta-Percha Companie”. Vremenom se kompanija razvijala u pogledu spektra proizvoda, broja zaposlenih, ali i geografske rasprostranjenosti.

Opširnije...

Enološka stanica Vršac d.o.o.

O Enološkoj stanici Vršac d.o.o.:

Enološka stanica Vršac DOO Vršac je akreditovana laboratorija za fizičko-hemijska, mikrobiološka, biološko-biohemijska i senzorna ispitivanja životnih namirnica biljnog porekla, vina, jakih alkoholnih pića, prirodne mineralne vode, aditiva, aroma, hrane za životinje, kao i predmeta opšte upotebe.

Opširnije...

Buck doo

O Buck doo:

BUCK je firma sa 30 godina iskustva, specijalizovana za arhitektonsko, medicinsko, ulično, sportsko, industrijsko i tunelsko osvetljenje.

Opširnije...

Strauss Adriatic d.o.o.

Strauss Adriatic-u:

Današnji "Strauss Adriatic" d.o.o. koji je osnovan 1992. godine kao porodično preduzeće, u potpunosti pripada kompaniji "Strauss Coffee", najjačoj u Jugoistočnoj Evropi u proizvodnji tradicionalne kafe i na 6. mestu po prometu kafe u svetu.

Opširnije...

Hrvatsko društvo menadžera kvalitete - HDMK

O HDMK:

HDMK je osnovano 3.7.1996. godine. Broji preko 150 članova iz zemlje i inozemstva. Cilj je HDMK okupljanje stručnjaka iz područja kvalitete zbog razvijanja, promicanja i širenja politike i razvoja sustava upravljanja kvalitetom sukladno sa zahtjevima međunarodnih normi ISO 9000, ISO 14000 i drugih.

Opširnije...

Grindex d.o.o. Kikinda

O Grindex d.o.o.:

GRINDEX je proizvođač brusilica za brušenje cilindričnih površina – spoljnih i unutrašnjih prečnika, čela, konusa, spoljnih i unutrašnjih navoja, složenih profila i po tehničkom zadatku.

Opširnije...

Bambi AD Požarevac

O Bambi AD:

Bambi je vodeća konditorska kompanija u regionu Zapadnog Balkana sa istorijom dugom 55 godina. Od juna 2019. godine kompanija Bambi posluje u okviru Coca-Cola HBC grupe.

Opširnije...

Asocijacija za kvalitet i standardizaciju Srbije - AKSS

O AKSS:

Asocijacija za kvalitet i standardizaciju Srbije je nepolitička i neprofitna organizacija, koja ima za cilj da:

  • doprinosi unapređenju standardizacije, kvaliteta i poslovanja radi konkurentnog uključivanja naše privrede i društva u međunarodno tržište;
  • podstiče naučni i stručni rad u oblasti standardizacije i sistema menadžmenta;
  • inicira i pomaže razvijanje sistema obrazovanja i osposobljavanja kadrova za kvalitet i standardizaciju.
Opširnije...

Industrija piva i sokova Trebjesa d.o.o

O Pivari Trebjesa doo:

Nikšićko Pivo je baštinik bogate tradicije pivarstva u Nikšiću, koja seže do 1896. godine kada je preduzetni vizionar Vuko Jankov Krivokapić, uz blagoslov Knjaza Nikole, osnovao prvu pivaru pod imenom “Onogošt”.

Opširnije...

HIP-Petrohemija a.d.

O HIP-Petrohemiji a.d.:

„HIP-Petrohemija“ a.d. Pančevo je proizvođač baznih i polimernih petrohemijskih proizvoda i posluje na regionalnom tržištu više od 40 godina zahvaljujući proizvodima vrhunskog kvaliteta i neprekidnom dijalogu sa svim zainteresovanim stranama.

Opširnije...

Patent Co. d.o.o.

O Patent Co. d.o.o.:

Kao firma, koja je već oko 3 decenije prisutna na domaćem tržištu, i više od decenije na tržištima 55 zemalja na 6 kontinenata, težimo inovativnosti i stalnom unapređenju, a sve u cilju što boljih rezultata farmera koji koriste naše proizvode.

Opširnije...

Grundfos Srbija

O Grundfos Srbija:

Kompanija Grundfos počela je sa radom 2010. godine u Novoj Pazovi, dok se istovremeno radilo na izgradnji potpuno nove fabrike u Inđiji, koja je zvanično otvorena 2012.godine.

Opširnije...

Fruvita doo

O Fruvita doo:

Fruvita se nalazi u najpoznatijem voćarskom kraju u Srbiji. Reka Dunav i nepregledni brežuljci plodne zemlje, razlog su što je voćarska tradicija smederevsko-gročanskog kraja duga vekovima, a kvalitet voća nadaleko čuven.

Opširnije...