logoPK

Planirajte, radite, proveravajte i delujte kvalitetno

Institut za standarde i tehnologije - IST

Institut za standarde i tehnologije doo Beograd (više o IST na www.instate.biz) je kompanija sa sedištem u Beogradu, sa konsultantima koji imaju više od 10 godina iskustva i koja pruža široki spektar konsultantskih usluga od kojih su najzastupljenije usluge implementacije ISO standarda, sprovođenja svih vrsta audita, uspostavljanje GDPR/ZZPL usklađenosti i izvođenje PECB akreditovanih obuka za ISO i druge najbolje svetske prakse.

Opširnije...

Q-Expert Consulting

Privredno društvo Q-EXPERT CONSULTING d.o.o. je osnovano sa namerom i opredelјenjem da bude vodeća konsultantska organizacija u regionu u oblasti projektovanja, uspostavlјanja i primene sistema menadžmenta prema zahtevima međunarodnih standarda:

Opširnije...

Consult ADQM

Agencija za konsalting i menadžment poslove  „Consult ADQM“  iz Beograda, bavi se konsalting poslovima i obukama zaposlenih u domenu različitih sistema menadžmenta, inovacija i unapređenja poslovanja.

Opširnije...

Lean Consulting

Lean Consulting je mrežna organizacija koja okuplja priznate stručnjake iz različitih oblasti poslovanja angažovanih na projektnoj osnovi. Agencija pruža usluge u oblasti primene zahteva ISO i EN standarda, Kaizen i LEAN-a, izrade investicionih studija, unapređenja poslovnih procesa i organizacionog restrukturiranja.

 

Opširnije...

RUSH! Consulting

RUSH! Consulting je 2007. godine nastao kao posledica potrebe da se formalizuje posao u domenu informacionih tehnologija koje se bave "gamingom". Kao eksperti u navedenoj oblasti nudili su dve vrste usluga: organizaciju događaja i konsalting.

Opširnije...

Protect chem

Protect chem d.o.o. je osnovan kao porodično preduzeće 2014 godine. Protect chem d.o.o. vrši konsalting u vezi sa upravljanjem hemikalijama, i unapređenjem upravljanja organizacijama.

Opširnije...

OPIK

OPIK se bavi pružanjem konsultantskih usluga, obrazovanjem i projektovanjem u oblasti upravljanja kvalitetom i bezbednošću proizvoda u prehrambenoj i procesnoj industriji.

Opširnije...

OQuality

OQuality osnovan je 2009. godine. Osnovna delatnost firme je konsalting u oblasti implementacije, održavanja i unapređivanja menadžment sistema:

Opširnije...

PDCA Konsalting Novi Sad

PDCA Konsalting doo Novi Sad je konsultantska kuća, koja pruža usluge konsaltinga iz oblasti implementacije Sistema menadžmenta, međunarodnih standarda i drugih naprednih tehnika i alata, kojima se unapređuje efektivnost i efikasnost organizacija i time uvećava njihova konkurentnost i inovativnost.

Opširnije...

3ZEN

3ZEN d.o.o. je vodeća konsultantska kuća u Sloveniji, koja nudi usluge na području sistematskog poboljšavanja (Lean 6-Sigma) i inoviranja (TRIZ).

Opširnije...

Trkulja Consulting

Trkulja Consulting doo osnovan je 2010. godine. Osnovna delatnost firme je konsalting u oblasti uspostavljanja/implementacije, održavanja i unapređivanja menadžment sistema.

Opširnije...

Evrosimovski Consulting

EVROSIMOVSKI Consulting je konsultantska kompanija sa renomiranim portfoliom konsultantskih usluga i prepoznatljivom bazom klijenata, uključujući preduzeća, državne institucije, organe državne uprave i NVO (NGO). Delatnost EVROSIMOVSKI Consulting je pružanje konsultantskih usluga u oblasti poslovnog menadžmenta u delu primene međunarodnih standarda i finansijski konsalting.

Opširnije...

TEKON tehnokonsalting

Tekon – tehnokonsalting d.o.o. Beograd je prva privatna konsultantska firma osnovnana u SFRJ 1990. godine za pružanje konsultanskih i inženjering usluga iz sledećih oblasti:

Opširnije...

Q-System

Agencija za konsalting "Q-System" sa sedištem u Kragujevcu je osnovana 2005 sa misijom da svojim delovanjem poboljša efektivnost i efikasnost poslovanja organizacija u regionu (prostor bivše Jugoslavije) - u svim sferama privrede, pružajući im najnovija znanja, metode i tehnike u oblasti sistema upravljanja.

Opširnije...

TQ Net Consulting

TQ Net Consulting je konsultantska kuća koja se bavi optimizacijom i reinžinjeringom poslovnih procesa, razvojem ljudskih potencijala i primenom savremenih metoda u upravljanju proizvodno - poslovnim sistemima.

Opširnije...

AN Lab Co (ANL)

AN Lab Co d.o.o. (ANL) je preduzeće sa sedištem u Beogradu, nudi usluge konsultacija organizacijama iz različitih oblasti rada bez obzira na veličinu organizacija.

Opširnije...

Quality AS

Quality AS., Agencija  za konsultanske usluge iz oblasti kvaliteta, osnovana je kao porodična firma sa ciljem širenja trenda implementacije ISO standarda na području Šapca i okolinih regiona.

Opširnije...