logoPK

Planirajte, radite, proveravajte i delujte kvalitetno

Dan otvorenih vrata za mikro, male i srednje poduzetnike - 27. lipnja

Povodom obilježavanja Dana mikro, malih i srednjih poduzetnika Hrvatski zavod za norme 27. lipnja 2022. godine organizira Dan otvorenih vrata za mikro, male i srednje poduzetnike.

 

Cilj je ovog događanja informiranje poduzetnika o radu HZN-a i Kontaktne točke za mala i srednja poduzeća, koja je uspostavljena u normoteci HZN-a. Poduzetnici će imati priliku dobiti informacije o normama u njihovu području interesa, moći će pregledavati norme i/ili ih naručiti.

Za sudjelovanje na ovom događanju potrebno je najaviti dolazak e-poštom: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli. ili Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli..

Povodom Dana otvorenih vrata i obilježavanja 17 godina rada Hrvatskog zavoda za norme, od 27. lipnja do 8. srpnja 2022. godine odobravat će se akcijski popust u iznosu od 20 % za naručene hrvatske normativne dokumente.

Akcijski popust zbraja se s redovitim popustima navedenim u važećem Cjeniku normativnih dokumenata i publikacija, pa se za neke kategorije kupaca može ostvariti popust i do 70 %.

 

 

Izvor: hzn.hr